Luni, 5 februarie, între orele 9-14, în Blajova presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Marți, 6 februarie, între orele 8-18 se vor executa două conectări de conducte pe Bulevardul Take Ionescu. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Bulevardul Take Ionescu, București, Teodor Mihaly, Titan, Tapia și la Școala Gimnazială Nr. 16 și Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentPremiile Societăţii Timişoara pentru 2023
Articolul următorCod portocaliu şi galben de viituri pe mai multe râuri din ţară. Judeţele Timiş şi caraş-Severin, menţionate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.