Joi, 20 iulie, între orele 8-19, la intersecțiile străzii Gării cu strada Nufăr și strada Gheorghe Barițiu se vor executa două conectări de conducte. Pe durata lucrării se va opri furnizarea apei pe străzile Nufăr, Gării, Gelu, Constantin Olănescu, Gheorghe Barițiu și la sediul Jandarmeriei.

Tot joi, în același interval orar se va executa o conectare de conducte pe șantierul Pasajului Solventul. Pe durata lucrării va fi presiune scăzută în cartierele Freidorf, Dâmbovița și pe Splaiul Nicolae Titulescu.

Zilele viitoare sunt programate spălări ale rețelelor de distribuție în mai multe localități. Lucrările vor avea loc între orele 9-16, iar pe durata lor presiunea va fi scăzută pe 19 iulie în Știuca și Honorici, pe 20 iulie în Boldur și pe 21 iulie în Jabăr.
Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, informează Aquatim.

Articolul precedentDrogați și fără permis… cu tupeu la volan!
Articolul următorCum era de așteptat, canicula afectează transportul feroviar. Întârzieri în toata țara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.