Joi, 21 martie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii, pe străzile Teilor, Platanului, Pelicanului, Cocorului, Berzei și Privighetorii, pentru executarea unei conectări de conductă pe strada Teilor.

Tot joi, între orele 9-16 presiunea va fi scăzută în Moșnița Nouă și Moșnița Veche pentru lucrări la Gospodăria de Apă.

Joi și vineri se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor presiunea va fi scăzută, după cum urmează: pe 21 martie, între orele 9-14, în Găvojdia și Ohaba-Forgaci, iar pe 22 martie, între orele 9-14, în Lugojel și Sinersig.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentŞoferii cu carnet de categoria B pot conduce şi scutere
Articolul următorCeremonia de comunicare locală RegioStars dedicată proiectului „Din mină în râuri. Gardienii apelor!”, la UVT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.