Miercuri, 29 iunie, între orele 8-16 se va opri furnizarea apei în Făget, pe străzile Calea Bichigiului, Țarinii, Vâlcele, Sebastian Olariu, Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu, Eftimie Murgu, Dorobanților, Lalelelor și Dionisie Pășcuțiu, pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Joi, 30 iunie, între orele 8-20 se va executa devierea provizorie a conductei DN800 mm, cuprinsă în proiectul Pasajului Inferior Solventul. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută pe străzile Nufăr, Gării, Splaiul Nicolae Titulescu, Gheorghe Barițiu, Gelu și Constantin Olănescu.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentRectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Revenim la un scenariu optimist pentru admiterea 2022, după rezultatele din prima sesiune a examenului de bacalaureat din acest an”
Articolul următorCAMPANIE DE COLECTARE GRATUITĂ A DEȘEURILOR PERICULOASE. Care sunt acestea și cum ne putem debarasa legal de ele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.