Luni, 29 ianuarie, între orele 9-14, în Oloșag presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Marți, 30 ianuarie, între orele 9-15, în Moșnița Nouă și Moșnița Veche presiunea va fi scăzută pentru lucrări de spălare a rezervorului de înmagazinare la Gospodăria de Apă din Moșnița Nouă.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

Miercuri, 31 ianuarie, între orele 9-14 se va executa o conectare de conducte pe strada Locotenent Ovidiu Balea, în apropierea pasajului spre Săcălaz. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe strada Locotenent Ovidiu Balea și în Săcălaz.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentUrmărit general pentru furt depistat de polițiștii locali sub o schelă în Piața Victoriei
Articolul următor5 Metode eficiente prin care sa îți diminuezi timpul petrecut pe telefonul mobil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.