Lucrările la Secția de Urologie a Spitalului Județean, sistate! A fost reziliat contractul

Contractul pentru reabilitarea Secției de Urologie din cadrul Spitalului Județean Timișoara a fost semnat în februarie anul trecut. La scurt timp însă, după amenajarea șantierului contractul a fost reziliat, din cauză că firma care se ocupa de lucrări nu a respectat termenii contractuali.

În aceste condiții lucrările au fost sistate, iar acum este nevoie de o nouă licitație pentru desemnarea unei alte firme care să se ocupe de renovarea secției.

După ce lucrările vor fi gata, se vor putea relua transplanturile renale, care nu au mai fost realizate la Timișoara din anul 2006.

O problemă mai delicată este aceea privind blocul operator legat de transplantul renal, unde a fost semnat anul trecut contractul de execuție și a fost reziliat, reluându-se procedura. Undeva la cinci milioane de lei pentru a realiza întregul proiect privind transplantul renal pe 2018, care acum se vor aloca în 2019. Sper să aibă cât mai repede un nou constructor care să realizeze acolo această investiție. A fost reziliat contractul pentru că firma respectivă nu și-a respectat condițiile contractuale. Au intervenit în acea zonă, dar foarte puțin, apoi nu și-au respectat obligațiile. Foarte puțin au lucrat, apoi s-au suspendat lucrările și s-a ajuns la reziliere”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Valoarea lucrărilor este de 1,2 milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here