Luna septembrie aduce o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare

Luna septembrie aduce o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Astfel că, în perioada 13-17 septembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, la Centrul Regional de Afaceri ediția de vară-toamnă a Salonului Industriei Ușoare, manifestare care conturează noile tendințe în modă prin cele mai frumoase colecții ale sezonului.

Timp de cinci zile, peste 50 de expozanți, producători și comercianți, din întreaga țară vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, piele-blănuri, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Notorietatea de care se bucură astăzi expoziția este conferită de publicul vizitator care a găsit în edițiile precedente ceea ce caută: un bogat sortiment de produse de calitate superioară şi preţuri corecte, acceptabile pentru toate categoriile de cumpărători.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, altele. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here