Mai multe cluburi din Timișoara sancționate. Vezi ce nereguli au făcut managerii

Razie a polițiștilor locali în cluburile din Timișoara. Mai multe cluburi au fost sancționate, întrucât nu au respectat legea. Au continuat să funcționeze, deși aveau activitatea suspendată.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat weekendul trecut, pe timp de noapte, verificări la mai multe societăți comerciale a căror activitate a fost suspendată în urma aplicării de sancțiuni contravenționale în mod repetat, pentru a stabili dacă acestea respectă măsura suspendării activității. Astfel, în urma verificărilor efectuate la cele nouă firme aflate în această situație, s-a constatat că o parte dintre acestea funcționau deși acest lucru le este interzis.

Clubul Diamond de pe str. Republicii a fost depistat deschis după ce a fost sancționat în repetate rânduri pentru lipsă acord de funcționare, și de această dată fiind aplicată sancțiune maximă de 2000 lei conform OG 99/2000. Club Nelly de pe str. Industriilor a fost de asemenea sancționat cu aceeași sancțiune, la fel și Club Mat House de pe Calea Buziașului.

În cazul Clubului Ankara de pe str. Simion Bărnuțiu, care funcționa pe o altă firmă, a fost aplicată sancțiune contravențională de 1000 lei conform HCL 538/2015 deoarece nu a obținut viză la acordul de funcționare. O altă societate sancționată la Legea 61/1991 republicată deoarece nu a respectat suspendarea activității pentru tulburarea liniștii pe timp de noapte este SC Baza Pro (Petito), care s-a ales cu o amendă de 3000 lei.

Acțiunile de verificare vor continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here