Mai multe firme amendate pentru că și-au abandonat cablurile pe străzile din Timișoara!

Polițiștii locali au amendat mai mulți operatori de cablu, după ce au abandonat bucăți de cablu pe străzile din oraș.

Agenții locali verifică dacă reprezentanții firmelor din domeniul telecomunicațiilor respectă legislația în domeniu și își adună resturile rezultate ca urmare a lucrărilor efectuate în carosabil, la stâlpi sau ca urmare a furtunii care a avut loc la mijlocul lunii septembrie.

Astfel, polițiștii locali au constatat că mai mulți operatori de servicii telefonice, internet și televiziune au abandonat bucăți de cablu pe domeniul public, acestea fiind un pericol pentru șoferi și pietoni, în unele cazuri fiind lăsate pe trotuare.

Numai în cursul zilei de ieri au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale de 1.000 lei fiecare, în cazul unor operatori (RCS&RDS, UPC) care au abandonat cabluri pe Calea Șagului, Pestalozzi, Martir Ioan Mariuțac.

Săptămâna trecută au fost aplicate alte trei sancțiuni operatorilor RCS&RDS, UPC și Orange, pentru că și-au abandonat cablurile pe Bdul Regele Ferdinand I, în zona Catedralei Mitropolitane.

Pe lângă cele 6 sancțiuni aplicate au mai fost constatate alte 40 de astfel de situații, observate în teren de polițiștii locali sau sesizate de cetățeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here