Mai puţine incidente şi infracţiuni de Revelion, decât în alţi ani!

800 de polițiști, peste 280 intervenții la evenimente, aproape 325 de sancțiuni contravenționale, în minivacanţa de Revelion.

În perioada 30 decembrie 2017 – 2 ianuarie 2018, aproape 800 de poliţişti au acționat zilnic, în județul Timiș, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică.

Structurile de poliție au intervenit la 285 de evenimente, dintre care 263 sesizate prin 112.

Au fost sesizate 65 de infracţiuni, dintre care 13 au fost constatate în flagrant delict.

Se continuă astfel trendul de creștere a siguranței comunității din ultimii ani, volumul criminalității fiind în descreștere. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 321 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală depășește 90.000 de lei”, mai spun poliţiştii.

Şi poliţiştii de la Rutieră au fost la datorie. Astfel, pentru abaterile rutiere constatate, au fost aplicate 172 de sancțiuni contravenționale, dintre care cele mai multe pentru viteză. De asemenea, au fost reținute 13 permise de conducere și au fost retrase.

În toată această perioadă, nu au fost înregistrate evenimente de amploare care să perturbe siguranța și liniștea cetățenilor, măsurile luate de Poliția județului Timiș atingându-și astfel scopul.

Mulțumim cetățenilor care au înțeles să respecte legea și să se bucure în liniște de această minivacanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here