A mai rămas o zi pentru înscrierea firmelor interesate la Târgul de Crăciun!

Vineri, 10 noiembrie este ultima zi de înscrieri la Târgul de Crăciun din Piaţa Victoriei. Astfel firmele interesate să participe trebuie să se grăbească. Târgului de Crăciun va avea loc în perioada 1 decembrie 2017 – 8 ianuarie 2018.

Și anul acesta căsuţele vor fi amplasate în Piaţa Victoriei şi în parcarea Modex, unde vor fi căsuțele cu mâncare.

Expozanţii interesaţi de participarea la Târgul de Crăciun trebuie să depună până în 10 noiembrie 2017, la Casa de Cultură a Municipiului Timişoara, str. Miron Costin nr. 2 (orar: vineri 11– 15), următoarele documente: formular (word) de participare la Târgul de Crăciun; CD cu poze şi lista produselor comercializate; copie xerox după actele firmei; certificat de calitate sau orice alt document care atestă calitatea şi specificul produselor comercializate; copie contract de colectare uleiuri şi grăsimi alimentare uzate, încheiat cu un operator economic specializat, copie contract de colectarea şi evacuarea a deşeurilor, încheiat pe perioada târgului cu o societate specializată

Expozanţii care comercializează produse alimentare au nevoie de avizul prealabil al Direcţiei Sanitar Veterinare.

În urma selecţiei, vor fi admise cele mai bune dosare înscrise, astfel încât oferta târgului să fie cât mai atractivă și mai diversificată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here