Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș a participat sâmbătă 15.06.2024, la o Nouă Ediție a Concursului de Bărcuțe din Materiale Reciclabile „Make It, Race It, Recycle It”.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș (ADID Timiș) a fost entuziasmată să participe din nou la ediția anuală a concursului de bărcuțe din materiale reciclabile, „Make It, Race It, Recycle It”. Evenimentul, devenit deja tradiție, reunește comunități, organizații și tineri pasionați de protejarea mediului înconjurător și de promovarea reciclării.

Concursul, care a avut loc pe malul râului Bega, a atras un număr impresionant de participanți și spectatori. Bărcuțele construite din materiale reciclate au fost adevărate opere de artă, demonstrând ingeniozitatea și creativitatea echipelor participante. Scopul principal al competiției este de a sublinia importanța reciclării și a reutilizării materialelor, contribuind astfel la educarea publicului cu privire la beneficiile sustenabilității.

Acest eveniment nu a fost doar despre competiție, ci și despre educație și conștientizare. Prin implicarea în „Make It, Race It, Recycle It”, ADID Timiș a reușit să transmită un mesaj puternic despre necesitatea reciclării și a protejării mediului înconjurător.

Activitățile desfășurate de echipa ADID Timiș în cadrul evenimentului au inclus sesiuni de informare despre importanța gestionării responsabile a deșeurilor, reciclare si jocuri educative pentru copii.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Deșeuri Timiș își reafirmă astfel angajamentul față comunitate prin promovarea practicilor sustenabile și a educației ecologice.

ADID Timiș continuă să participe la astfel de evenimente și să dezvolte noi proiecte care să sprijine protejarea mediului înconjurător, implicând activ comunitatea și promovând un stil de viață sustenabil.

Aceste activități fac parte din Campania de informare si educare a publicului, organizată de ADID Timiș și Organizațiile partenere care Implementează Răspundera Extinsă a Producătorilor (OIREP-uri).

Articolul precedentVerificări pentru respectarea legislaţiei în zilele caniculare
Articolul următorAquatim a deschis drumul unui tânăr către premiul Concursului internațional The Water We Want 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.