Mandat de arestare preventivă în lipsă, emis pe numele unui bărbat din Deva, bănuit de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Deva s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 27 decembrie 2022, în jurul orei 12:45, un bărbat de 41 de ani, din Deva, a agresat fizic o femeie şi un bărbat, în scara unui bloc de locuinţe din Deva.

În acest caz, poliţiştii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În cursul acestei zile, în urma administrării probatoriului, pe numele bărbatului de 41 de ani a fost emis, de către Judecătoria Deva, un mandat de arestare preventivă în lipsă, sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Poliţiştii continuă activităţile specifice în scopul punerii în aplicare a mandatului de arestare preventivă emis în lipsă, bărbatul fiind pus în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Numele căutatului:

ROZNOVAN CLAUDIU GHEORGHE

Nascut în: Deva, jud. HUNEDOARA, ROMANIAData nașterii: 26-11-1981

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Deva, jud. HUNEDOARA, ROMANIA

Motivul: mandat de arestare preventiva

Fapta: lovire, vatamare corporala, sau din culpa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.