„Maratonul de antreprenoriat” revine la UVT. 10 noiembrie 2023, Aula Magna

Universitatea de Vest din Timișoara vă invită să participați la unul dintre evenimentele speciale organizate anual – „Maratonul de Antreprenoriat” – o ediție care va avea loc vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 9:30, în Aula Magna a universității.

În cadrul acestui maraton de inovație și inspirație veți avea ocazia să intrați în contact cu experți în domeniul antreprenoriatului, să ascultați povești de succes ale unor antreprenori de renume și să dobândiți cunoștințe și strategii valoroase pentru a vă dezvolta afacerile sau pentru a vă lansa propriul start-up. Prin acest eveniment, comunitatea UVT vă oferă ocazia de a face un pas important spre transformarea visurilor voastre profesionale în realitate.

Sunt invitați la eveniment antreprenori de succes și cunoscuți lideri din domeniul inițiativelor de afaceri, care vor desfășura un dialog moderat de redactorul-șef Forbes România, Ionuț Bonoiu:

Marilen Gabriel Pirtea – rectorul UVT
Cristina Chiriac – președintă CONAF și antreprenor „Flori de ie”
Dragoș Anastasiu – fondator Eurolines Group
Cristian Onețiu – antreprenor, investitor, autor
Hildegard Brandl – antreprenor @ CEO Unith2B Architects
Marius Ghenea – managing partner Fondul de Investiții Catalyst România
Paul Copil – founder & CEO QeOPS
Remus Dănilă – Bursa de Valori București

Evenimentul prestigios pe care UVT vi-l oferă în 10 noiembrie, cu un desfășurător dintre cele mai atractive, este deschis publicului interesat din Timișoara și întreaga regiune, participarea fiind gratuită.

Rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea: „Românii sunt înclinați spre antreprenoriat, au multă încredere și curaj pentru dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale. Ca urmare, conferințele de antreprenoriat răspund unui interes ridicat, venit mai ales din partea tinerilor, viitori antreprenori ce se formează chiar din timpul facultății. UVT vă oferă în 10 noiembrie o ediție consistentă a „Maratonului de antreprenoriat”, în care veți avea ocazia de a dialoga cu câteva personalități remarcabile din sfera afacerilor și investițiilor. Vă așteptăm la maratonul ideilor antreprenoriale, la UVT!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.