Sâmbătă seara, la Belgrad va fi ne-bu-ni-e!! Derby-ul campionatului la fotbal este Steaua Roşie – Partizan, meci ce nu mai are nevoie de nicio prezentare. Iar această întâlnire se anunţă mai echilibrată ca în ultimii ani, un punct separând cele două grupări în fruntea clasamentului.

Mâine, duminică, se joacă revanşa, însă pe pământ rommânesc. Se întâlnesc amical două echipe de tradiţie din fotbalul mic timişean. Aşadar, pe legendara arenă din Diniaş, echipa locală Partizan va întâlni Steaua Roşie Stanciova. Un derby cu mult sânge fierbine, ca între „sârbi”, care nu cunosc noţiunea de joc amical. Aşadar, dacă doriţi să vedeţi un meci de ţinut aminte sunteţi invitaţi la Diniaş, mai ales că după meci se anunţă şi o mică petrecere!

Campionatul din Promoţie, Liga 6, se va relua săptămâna viitoare, iar Partizan Diniaş este prima în Seria I cu maximum de puncte, 24, urmată de o altă echipă „sârbească”, Radniciki Soca. În Seria 5, Steaua Roşie Stanciova este pe locul 2, cu 31 de puncte, în cea mai echilibrată serie, la două puncte de liderul Ohaba Forgaci. Şi pentru că mândria este un sentiment care îi încarcă mult pe sârbi, mai notăm că o altă echipă din Stanciova se află pe locul 5 şi se numeşte… Crvena Zvezda Stanciova!

Articolul precedentÎncă un „transfer” la PSD! Marinel Crăciunescu va juca în „roşu”
Articolul următorItalian căutat în ţara natală pentru infracţiuni economice, depistat la Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.