Marfă contrafăcută, în valoare de aproape 20.000 de lei, confiscată de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Moldova-Veche au descoperit într-un autoturism condus de un tânăr din Caraş-Severin, peste 200 de articole de îmbrăcăminte şi încălțăminte contrafăcute.

Polițiștii au oprit în trafic, pe comunicația DJ 571A, un autoturism marca Audi, condus de un tânăr în vârstă de 28 ani, domiciliat în județul Caraș-Severin. În urma controlului asupra mașinii, polițiștii au descoperit mai multe colete, ce conţineau 233 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, având inscripții ale unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Tânărul a declarat că a cumpărat articolele de îmbrăcăminte dintr-un centru comercial din București, cu scopul de a le comercializa.

Bunurile, a căror valoare se ridică la aproximativ 18.500 lei dacă ar fi comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a dreptului de proprietate intelectuală, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here