Marian Coanda noul conducator al ALDE in zona de Vest al tarii!

ALDE revine pe scena politică, recent a avut loc Congresul partidului prin care Daniel Olteanu a fost ales președinte al Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE), acesta fiind votat cu majoritate de voturi de către delegații prezenți online la Congresul partidului. În urma votului exercitat de delegați s-au stabilit numele celor care vor ocupa funcțiile de președinte al Consiliului Național ALDE, prim-vicepreședinți, vicepreședinți ai partidului și de membri în Biroul Politic Executiv.

Astfel, in ceea ce privește zona de vest, Marian Coandă a fost ales președinte ALDE Timiș, președinte interimar ALDE Caras-Severin, și vicepreședinte național pe zona de vest. Marian Coandă: Am hotărât alături de colegi că un nou început este pasul pe care partidul trebuie să-l facă, astfel încât sa putem reprezenta inadevăratul sens al cuvântului interesele cetățenilor.

Noua echipă este formată din oameni tineri, cu perspectiva de viitor, asumându-ne trei obiective majore: 1) din 2024 ALDE să aibă reprezentanți în Parlamentul European, 2) triplarea numărului de aleși locali prin care ALDE să vină cu proiecte mature, responsabile, cu lideri serioși, de încredere, alături de care România să crească; 3) reprezentarea ALDE în Parlamentul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here