Marian Cucsa: ” Bravo, Nicolae Robu! Stai jos. Azi ai nota 4″

Bataie de joc pentru sute de parinti din Timisoara. Lipsa de viziune a conducerii orasului face ca oamenii sa isi pericliteze sanatatea, pentru a-si putea inscrie copiii la cresa. In plina pandemie, parintii stau cu orele la cozi uriase pentru a se asigura ca prind un loc la cresa. 

Deputatul Marian Cucsa spune ca primarul Nicolae Robu este interesat doar de capital electoral.

„Primarul e preocupat sa inaugureze cu fast si elicoptere, terenuri comunale de fotbal. Are alte prioritati. Putea sa se gandeasca din timp ca apare aceasta problema, sa permita parintilor sa se inscrie online, iar apoi sa fie invitati pe rand la institutie (am dat o solutie de bun sim, desi solutia ar fi informatizarea sistemului, astfel incat cetatenii sa nu mai fie niciodata batjocoriti).  Nicolae Robu are insa alte „prioritati”. E mai important pentru el sa-si asume lucrari efectuate in comune din judet, el neavand practic nicio competenta acolo. Tot ce il intereseaza este capitalul electoral. Acesta nu se castiga insa artificial. Trebuie sa muncesti pentru el. Trebuie sa respecti promisiunile pe care le-ai “aruncat pe toate gardurile” in campania electorala. Bravo, Nicolae Robu! Stai jos. Azi ai nota 4.”, a scris pe pagina personala de facebook Marian Cucsa.

2 COMENTARII

  1. Primaria nu poate asta e. La scoala Take Ionescu sa caca PMT de vreo 4 ani sa faca un corp de cladire aditional de P + 2 etaje. In perioada asta s-au contruit 3x cladiri la Mall (ICB) si ISHO. inca se lucreaza la finisaje.

  2. Si cireasa de pe tort: Anul trecut m-am inscris copilul la scoala. Cu greu …. De ce ? foarte simplu : Primaria a schimbat numele strazii din Calea Aradului in Al I Cuza , dar nu au dat si la scoala lista cu numele de strazi schimbate in totalitate. Prin urmare canm am fost sa imi inscriu copilul , strada pe care stau nu apartine de scoala. asa ca am fost la pmt sa imi elibereze un cerfuticat cum ca strada Calea Aradukui este tot una cu Al .I Cuza. doua institutii subordonate primariei care nu vorbesc intre ele pt ca nu se poate. asta e

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.