Marian Cucsa este noul presedinte ALDE Timis

În urma şedinţei de miercuri, 10 august, a Comisiei de fuziune a ALDE, a fost desemnat preşedinte al organizației ALDE Timiş domnul Marian Cucșa. Ca secretar coordonator al ALDE Timiș, Marian Cucșa a contribuit activ la promovarea și dezvoltarea organizației județene. Numirea domnului Cucșa în această funcţie reprezintă un semnal clar din partea ALDE de atragere a tinerilor în politică și stimularea implicării acestora în procesele de luare a deciziilor. Marian Cucșa face parte din tânăra generaţie de politicieni pe care îi promovăm. Totodată, noul preşedinte unic al ALDE Timiş va fi şi candidatul formaţiunii la alegerile parlamentare pe lista pentru Camera Deputaţilor.

ALDE are la Timiş o echipă solidă condusă de Marian Cucșa şi Traian Stancu, care a fost ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, din partea ALDE.
În acelaşi timp, senatorul Petru Ehegartner, membru fondator al partidului, vicepreşedinte ALDE la nivel naţional, conduce lista ALDE Timiş pentru Senatul României și va sprijini prin experiența sa echipa de conducere a organizației județene, astfel încât organizația să maximizeze scorul la alegerile parlamentare.

Deciziile pe care noua conducere a ALDE Timiș le va lua, îmbină entuziasmul și elanul dat de tinereţea politicienilor promovați de către ALDE, cu experienţa pe care o au mulți dintre liderii formațiunii. Echipa ALDE Timiş va beneficia pe mai departe de contribuția profesorului universitar dr. ing. Ilare Bordeașu, un cunoscut specialist în mașini hidraulice, din cadrul Universității Politehnice Timișoara, care a candidat din partea ALDE la Primăria Timişoarei. Alianța Liberalilor și Democraților este deschisă persoanelor cu viziuni liberale, cu o carte de vizită solidă, cu o vastă experiență profesională, așa cum este și prezența în ALDE Timiș profesorului universitar Ilare Bordeașu, o personalitate a mediului academic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here