Marian Cucsa ramane in ALDE dar nu vrea alianta cu PRO Romania!

Presedintele ALDE Timis Marian Cucsa a postat un mesaj pe pagina personala de facebook prin care anunta ca nu pleaca din partidul condus de Tariceanu dar nu vrea o alianta cu PRO ROMANIA.

„Ca membru fondator al ALDE Timis, ca deputat, si presedinte de filiala, in calitate de vicepresedinte ALDE, mi-am manifestat in aceasta perioada, in forurile de conducere, preocuparea pentru viitorul partidului! Am adresat si eu la randul meu diverse intrebari la care nu am primit raspunsuri…”, a spus Cucsa

Marian Cucsa afirma sus si tare ca alianta cu PSD trebuia rupta dar o noua alianta cu cei din PRO Romania nu este benefica pentru partid.

„Am fost printre primii care au cerut ca ALDE sa iasa de la guvernare, de langa PSD, pentru a avea candidat propriu la prezidentiale – in persoana domnului Tariceanu, si de a merge mai departe pe picioarele noastre spre redefinirea ALDE ca partid liberal!
– acum suntem in situatia in care am iesit de la guvernare, nu avem candidat, sustinem un independent la alegerile prezidentiale (decizie luata fara o analiza interna, daca exista posibilitatea “cresterii” unui alt candidat din randurile membrilor ALDE, in perspectiva dezvoltarii partidului), am facut o alianta electorala cu Pro Romania si urmeaza o alianta politica si probabil fuziunea (lucruri aflate de pe facebook, de pe pagina Domnului Tariceanu).”, a mai adaugat Marian Cucsa.

Deputatul ALDE Timis crede ca deciziile luate in ultima vreme de o mana de oameni din partid sunt niste decizii gresite. Cu toate acestea nu pleaca din partid.

„Consider ca deciziile ALDE din ultima perioada, luate de 4-5 persoane si aduse doar spre validare forurilor de conducere, sunt unele total gresite si lipsite de respect fata de colegi.
Ele s-au nascut peste noapte, fara o analiza si o proiectie despre ce insemana viitorul liberalismului in Romania! De ce e mai frecventabil Pro Romania decat PSD? Cand stim cine e Victor Ponta, ca de fapt, e tot un PSD-ist plecat suparat de acasa! Am votat impotriva aliantei electorale cu Pro Romania si nu voi sustine nici o alta asociere cu formatiune lui Victor Ponta. Imi doresc ca proiectul liberal ale carei baze le-am pus in 2014, in care atat eu cat si foarte multi colegi am investit energie, resurse si suflet, sa reinvie si sa se sprijine pe picioare stabile si sanatoase! Daca in 2016, atat la alegerile locale cat si la alegerile parlamentare, am reusit sa ne atingem obiectivele fara a avea nici jumatate din organizatiile si puterea de acum, cu siguranta vom putea si pe viitor! Important e sa ne dorim si sa nu mai cautam vinovati externi si sa facem o analiza interna cu decizii importante, bazate pe proiecte si idei energice si inovatoare, cu o echipa motivata!”, a concluzionat Marian Cucsa.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here