Marian Cucșa, secretar regional ALDE, posibil candidat la Primăria Timișoara

Alianța Democraților și Liberalilor Timiș poartă discuții cu potențiali candidați pentru Primăria Timișoara. Asta după ce negocierile cu Adrian Orza, candidat independent la PMT au fost scoase din plan.

Conducerea ALDE Timiș și-a prezentat astăzi doi dintre candidații la primăriile din județ. Vorbim despre Valerică Borlovan, candidat pentru Primăria Foeni și Valentin Tudorică, candidat pentru Primăria Jimbolia.

Numele candidaților la PMT va fi anunțat până la sfârșitul lunii martie. Potrivit secretarului coordonator ALDE Timiș, este vorba despre oameni cunoscuți din mediul universitar și politic. “Purtăm negocieri cu mai multe persoane. Până în 31 martie ne vom desemna candidații pentru Primăria Timișoara și pentru Consiliul Județean Timiș. Sunt oameni cunoscuți”, spune Marian Cucșa, secretar coordonator ALDE Timiș.

În ceea ce privește o candidatură la PMT, acesta a spus că nu a luat încă o decizie, dar cu siguranță își v-a „asuma o candidatură sau o responsabilitate politică pentru a-și pune în folosul comunității locale experiența acumulată în mediul privat”.

În plus, reprezentanții ALDE susțin că s-a finalizat sondajul efectuat de institutul AB Research. “Rezultatul arată că mai mult de jumătate dintre timişoreni nu îl mai vor primar pe Nicolae Robu. A fost un sondaj la nivel de ţară. Domnul Robu poate să aibă peste 100%”, explică Marian Cucșa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here