Marian Vasile a fost vicepreședinte al CJ Timiș susținut de PNL și consilier județean. Acesta a decis însă să își separe drumul de cel al PNL, în condițiile în care spune el, nu se mai regăsește în partid din cauza conducerii PNL Timiș.

Vă informez prin acest comunicat asupra deciziei de a-mi înainta demisia din Partidul Național Liberal și, implicit, din poziția de consilier județean al PNL.

Pentru a nu lăsa loc unor interpretări nedorite, mai precizez și că rațiunile acestei decizii nu afectează în niciun fel convingerile mele, care rămân de dreapta, și nici opțiunea personală de vot pe care o voi exprima la alegerile prezidențiale de duminică, 24 noiembrie.

Motivele retragerii mele din PNL au la bază faptul că, de mai mulți ani, nu am mai rezonat cu valorile și abordările conducerii PNL Timiș. De altfel, mulți timișeni de bună-credință, înzestrați cu luciditatea necesară pentru a înțelege și anticipa direcția în care duc gravele derapaje ale actualei conduceri, dar și cu respect pentru ideologia acestui partid istoric, mi-au semnalat în decursul ultimilor câțiva ani – cu îngrijorare și amărăciune – o serie de aspecte și atitudini asupra cărora nu doresc să insist, dar care sunt, cred, de domeniul evidenței.

O parte semnificativă din parcursul meu de până acum este legat de acest partid și de această filială, în care am muncit energic și cu convingere, am dăruit și mi-am adus contribuția la păstrarea curată și benefică a ”ADN-ului” organizațional, canalizându-mi totodată acțiunile către un act administrativ competent, pragmatic, responsabil și centrat în primul rând pe interesul cetățenilor.

Consider însă că acum este momentul să merg mai departe”, a transmis Marian Vasile.

Articolul precedentO echipă a MApN trimisă la Timișoara pentru decontaminarea blocurilor unde s-a făcut deratizarea
Articolul următorTârgul de Crăciun se deschide în 1 Decembrie, la Timişoara!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.