Marius Martinescu a demisionat din PNL

Marius Martinescu a părăsit funcția de consilier județean. Acesta a demisionat joi din PNL Timiș.

Anunțul a fost făcut de co-președintele PNL Timiș, Dan Popa. Marius Martinescu are în plan ca la alegerile din 5 iunie să candideze ca independent pentru un post de consilier județean.“Am primit ieri o demisie. Domnul Marius Martinescu ne-a anunțat că nu mai este membru PNL”, a precizat co-președintele PNL, Dan Popa.

Marius Martinescu a ales să plece din PNL și să renunțe la funcția de consilier județean chiar cu o lună înainte de a-și termina mandatul. Astfel, PNL va trebui să găsească un alt om care să facă parte din Consiliul Județean.

În urmatoarea ședință a Consiliului Județean, care va avea loc pe 20 aprilie, trebuie validați doi consilieri județeni. Unul în locul lui Marius Martinescu și altul în locul Georgetei Rus care a părăsit PNL pentru Partidul Mișcarea Populară. Flaviu Iepan, care trebuia să îi ia locul Georgetei Rus, nu fost validat în ultima ședință. Pentru a fi validat, fostul angajat SRI avea nevoie doar de 14 voturi din totalul de 36, însă acesta nu a reușit să adune decât 10 voturi.

(Foto: www.redesteptarea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here