Mașină răsturnată! Victimele, aruncate la 50 de metri de autoturism. Un om a murit

Accident cumplit noaptea trecută! O mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar două persoane au fost proiectate în afara autoturismului, la 50 de metri distanță.

Accidentul s-a petrecut în Caraș-Severin, între localitățile Bozovici și Bănia.

Medicii sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru una dintre victime. Aceasta fiind declarată decedată.

Cea de-a doua victimă era inconștientă, însă prezenta semne vitale. A fost preluată de medici și transportată la spital.

”Un echipaj SMURD si un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere, din cadrul Garzii de Intervenție Bozovici, au intervenit de urgență, azi-noapte in jurul orei 23.59,  la un accident grav produs intre localitățile Bozovici și Bania, unde un autoturism s-a rasturnat in afara partii carosabile. Echipajele de salvatori ajunse la locul accidentului, au gasit 2 victime aruncate din autoturism, la o distanță de aprox. 50  m de acesta. O victimă, in stare de inconștiență, care prezenta răni multiple,  a fost transportată de urgență de echipajul SMURD la Centrul de permanență Bozovici,  ulterior fiind preluată de echipajul SAJ și dusă la UPU Reșita. Celei de-a doua victime, care nu prezenta semne vitale de viata, i s-au aplicat de indata manevrele de resuscitare, dar fără rezultat”, transmit reprezentanții ISU Caraș-Severin.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.