Migranți, opriți de polițiștii de frontieră la granița cu Serbia

0
18

Din nou migranți la granița cu Serbia! Poliţiştii de frontieră din cadrul au depistat 14 cetățeni străini, în timp ce încercau să intre ilegal în România.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, la ora 6.00, când polițiștii de frontieră au depistat 14 cetăţeni străini, dintre care 9 adulți și 5 copii. Migranții au fost prinși în apropierea localităţii de frontieră Lățunaș din județul Caraș-Severin.

Polițiștii au stabilit că persoanele în cauză sunt 11 cetăţeni din Irak și 3 cetățeni din Siria, adulţii având vârste cuprinse între 19 şi 56 de ani, iar minorii având vârste cuprinse între 2 și 16 ani.

La cercetări, adulții  au declarat că au trecut ilegal frontiera din Serbia si intenţionau să ajungă într-un stat din vestul Europei.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun. Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here