Migranti prinsi in padure de politistii de fontiera!

La finalul acestei saptamani politistii de frontiera din Mehedinţi au organizat o acțiune privind prevenirea şi combaterea migrației ilegale. Astfel, la malul Dunării, pe direcția km flv. 898,  în zona pădurii Crivina, au fost descoperite două grupuri formate din douăzeci și doi de cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor.

Imediat, persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului pentru verificări, unde li s-a făcut triajul epidemiologic. În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni din Irak și Afganistan, zece adulți, cu vârste cuprinse între 24 şi 57 de ani și doisprezece copii, cu vârste cuprinse între 18 luni şi 15 ani.

De asemenea, în cadrul cercetărilor, cetăţenii străini au declarat că au trecut frontiera din Serbia, cu o ambarcaţiune  gonflabilă cu motor, condusă de unul dintre ei.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și pentru a stabili întreaga arie infracțională, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here