Migranți, solicitanți de azil în România, prinși în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera!

Poliţiştii de frontieră au depistat trei cetăţeni din Bangladesh și unul din Pakistan, solicitanți de azil în România, care încercau să treacă ilegal frontiera în Serbia.

Șoferul unui taxi a fost cel care a anunțat autoritățile cum că în maşina personală se află patru persoane, cetăţeni străini, despre care are suspiciuni cu privire la scopul real al călătoriei acestora.

Şoferul si cei patru cetăţeni străini au fost conduşi la sediul Poliţiei de Frontieră Jimbolia, pentru cercetări.

”În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că cetățenii străini sunt patru bărbați, trei din Bangladesh și unul din Pakistan, cu vârste cuprinse între 17 și 34 de ani, fiind solicitanți de azil pe teritoriul României. La cercetări aceştia au declarat că intenţionau să ajungă în apropierea frontierei unde intenţionau să treacă ilegal în Serbia, cu scopul de a ajunge în Italia”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here