84 de migranți depistați adăpostindu-se ilegal în clădirea Elba din zona Gării de Nord. 40 dintre aceștia nu aveau acte.

Direcția Generală a Poliției Locale Timisoara a organizat, astăzi, ca urmare a informațiilor obținute, o acțiune în sistem integrat, la care au participat, pe lângă polițiști locali și reprezentanți ai Poliției Municipiului Timișoara, Inspectoratului Județean de Jandarmi și Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră.

Locația vizată a fost clădirea Elba de pe strada Gării, unde existau indicii că se află un număr mare de persoane din categoria migranților. Astfel, au fost identificate un număr de 84 de astfel de persoane, din care 40 nu dețineau niciun fel de documente, fiind preluate de prezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră, ceilalți avea documente eliberate de centre din țară, precum Galați, Șomcuta, Suceava etc.

Migranții provin din țări cum ar fi India, Pakistan, Bangladesh, Afganistan. Astfel de acțiuni sunt organizate periodic, pentru asigurarea unui climat de liniște și siguranță pe raza municipiului Timișoara.

Articolul precedentRomanul istoric al timișoreanului Milan Radin, Der Tormann“ (Portarul), inspirat din viața „Eroului de la Sevilla“ Helmut Duckadam, nominalizat în Germania pe lista scurtă pentru „Cartea Anului 2022“
Articolul următorVremea ne dă în continuare bătăi de cap: ori furtuni, ori căldură sufocantă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.