Minivacanța de 1 Mai, în siguranță! Peste 1.000 de polițiști vor fi la datorie

Peste 1.000 de polițiști din Timiș vor fi la datorie în perioada 28 aprilie – 02 mai. Poliţişti vor acţiona, în tot județul pentru prevenirea asigurării ordinii şi liniştii publice, protejării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, a patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea oricăror fapte antisociale.

Peste 200 de poliţişti de ordine publică, rutieră, proximitate şi investigaţii criminale vor acţiona zilnic, pe raza județului Timiș. Din totalul poliţiştilor angrenaţi în misiuni în această perioadă, 660 sunt de la ordine publică, 208 de la rutieră, 115 de la transporturi, 40 de investigații criminale, restul fiind de la alte structuri.  Aceştia vor acţiona cu 488 de mijloace auto pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe principalele artere din judeţ pentru combaterea excesului de viteză, fluidizarea traficului, prevenirea ambuteiajelor sau a accidentelor de circulaţie. Totodată vor fi folosite toate aparatele radar aflate în dotarea Serviciului Rutier.

În zonele aglomerate vor fi prezenţi şi poliţiştii de investigaţii criminale pentru prevenirea şi combaterea furturilor de poşete, din auto sau din buzunare.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale Transporturi Timişoara vor acţiona pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice în zona staţiilor şi triajelor de cale ferată, precum şi în 18 trenuri de călători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here