Minori depistați de polițiști după ce ar fi sustras un autoturism

 

furt

Polițiștii Secției 12 Rurale Periam efectuează cercetări față de doi minori bănuiți de furtul unui autoturism de pe raza localității menționate mai sus. Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal.

Polițiștii din cadrul Secției 12 Rurale Periam, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, au depistat ieri doi minori, de 14 și 15 ani, la scurt timp după ce ar fi sustras un autoturism. Potrivit oamenilor legii, la data de 1 februarie minorii ar fi sustras autoturismul care se afla parcat pe raza localității Periam, având cheile în contact, iar ulterior l-ar fi abandonat pe raza județului Arad. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, autoturismul fiind restituit păgubitului.

Hoții s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a minorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here