Mircea Dinescu și Marcel Tolcea, dialoguri literare în Capitala Europeană a Culturii, la UVT

Sunteţi invitaţi la un eveniment cu adevărat special, care va celebra puterea cuvintelor și magia culturii. Conferința „Dialoguri Literare în Capitala Europeană a Culturii” aduce în prim-plan doi scriitori remarcabili: Mircea Dinescu și Marcel Tolcea. Acest eveniment de excepție va avea loc pe data de 15 noiembrie, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara, începând cu ora 18:00.

Această seară specială va aduce în prim-plan doi scriitori de prestigiu, fiecare cu o carieră literară remarcabilă și cu contribuții semnificative la patrimoniul cultural al României. Mircea Dinescu, un poet, scriitor și publicist cu o carieră remarcabilă, distins cu numeroase premii literare prestigioase, inclusiv Premiul Herder, Premiul Uniunii Scriitorilor pentru Poezie și Premiul Academiei Române pentru Literatură, alături de Marcel Tolcea, doctor în filologie, poet, eseist și publicist, un profesor dedicat la Universitatea de Vest și fost director al Muzeului de Artă din Timișoara.

Pentru a participa la acest eveniment, vă rugăm să vă înregistrați în prealabil, prin completarea acestui formular: https://forms.gle/jKWEND86j1CkVgZm9.

Acest proiect face parte din comunicarea Programului Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în 2023. Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii. Programul cultural național „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” este finanțat de către Municipiul Timișoara, Ministerul Culturii și Consiliul Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.