Consulatul General Onorific al Romaniei la San Francisco a fost, luni, 8 mai, gazda unei delegatii de oameni de afaceri din Timisoara, care participa la misiunea economica in SUA organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Timis.

Excelenta Sa Dana Beldiman a ascultat, cu interes si distinctie diplomatica, toate prezentarile de firma sustinute de intreprinzatorii romani si a promis ca va sprijini promovarea afacerilor acestora in Califonia.

Mai cu seama ca, in partea sudica a metropolei San Francisco se afla Silicon Valley, cea mai mare concentratie de producatori si dezvoltatori de cipuri din lume, devenind, in timp, si o metafora a concentrarii afacerilor in inalta tehnologie.

Facebook, Google, Yahoo, Intel, Hewlett-Packard, Apple Computer, Oracle Corporation, Tesla, Symantec, eBay, Oracle, NVIDIA Corporation si altele, companii de renume mondial, in permanenta “vanatoare” de IT-isti si afaceri cu potential de crestere la nivel mondial.

Fix o ora a durat intalnirea oamenilor de afaceri din Timis cu consulul general la San Francisco, E.S. Dana Beldiman, care a acceptat sa se fotografieze cu toata lumea si a promis ca, la sfarsitul lunii iulie, va veni la Timisoara. Urmatoarea destinatie a grupului de oameni de afaceri din Timisoara, Las Vegas.

Sursa: www.impactpress.ro

Articolul precedent„Tech Talks by UPT 2023”, cea mai importantă conferință de tehnologie din regiune va fi la Timişoara
Articolul următorPeste 1000 de câini la expoziția canină internațională organizată în weekend la Giroc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.