Misiune economică în Grecia! CCIAT invită firmele interesate să participe la expoziția Freskon!

Spread the love

Camera de Comerț din Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București, Biroul Economic și Comercial organizează în perioada 26 – 28 aprilie 2018, la Salonic, Grecia, o misiune economică de vizitare a Expoziției Internaționale de Fructe și Legume Proaspete Freskon.

Freskon este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se va desfășura la Centrul Internațional HELEXPO din Salonic, Grecia.

Produse expuse: fructe și legume, alune, condimente, produse BIO, produse agricole prelucrate, mașini de ambalare, produse plastice, servicii.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: http://freskon.helexpo.gr

În cadrul «Hosted Buyer Program» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

Costuri de organizare: 238 lei (TVA inclus) pentru membri CCIAT
Termen de înscriere: 10 martie 2018

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here