Misiune economică în Portugalia, organizată de CCIAT!

Camera de Comerţ Timiş și Primăria Timișoara organizează în perioada 17-21 aprilie 2018, o misiune economică multisectorială în orașul Porto din Portugalia.

Evenimentul s-a născut urmarea întâlnirii conducerii CCIAT și a delegației de afaceri timișene cu E.S. Doamna Ioana BIVOLARU, Ambasorul României în Republica Portugheză, care a avut loc la Lisabona, în septembrie 2017. CCIA Timiș dorește să vină în sprijinul companiilor românești interesate de piața portugheză, prin organizarea unui forum de afaceri și a unor întâlniri B2B cu parteneri din regiunea de Nord a Portugaliei, principal centru industrial al țării, cu accent pe domenii de interes pentru cele două comunități de afaceri: agricultură, transport, turism, comerț, industrie, servicii, IT, energie, altele”, spun reprezentanţii CCIAT.

Din delegație va face parte și un reprezentant al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Participanții la misiunea economică vor avea ocazia de a asista la două evenimente conexe: ceremonia de semnare a Acordului de Înfrățire între Porto și Timișoara de către primarii celor două orașe – document care va contribui la dezvoltarea relațiilor economico-sociale, științifice și culturale între cele două regiuni și la un concert de muzică clasică susținut de artiști români de renume internațional.

Taxa de participare: 750 Euro/pers. + TVA pentru firmele membre; 825 Euro/pers. + TVA pentru firmele nemembre.

Pachetul de servicii cuprinde:

Participarea la forumul de afaceri și întâlnirile B2B;
Participarea la concertul de muzică clasică;
Transport cu avionul pe ruta Timişoara – München – Porto – Timişoara;
Transfer aeroport – hotel – aeroport;
Cazare 5 nopţi în cameră dublă la hotel 4**** în Porto (cu mic dejun inclus);
Asistenţă din partea CCIAT pe toată durata deplasării.

Termen de confirmare: 15 martie 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here