Misiune economică timișeană în Federația Rusă

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Camera de Cooperare Economică și Culturală Româno-Rusă (CCECRR) și Camerele de Comerț și Industrie din Moscova și Sankt Petersburg, cu sprijinul Ambasadei Federației Ruse în România, organizează o misiune economică în Federația Rusă, de participare la trei evenimente economice de mare anvergură destinate relațiilor de afaceri între cele două țări.

Evenimentul are loc în perioada 29 mai – 4 iunie 2017. Data de 30 mai este rezervată Forumului de Afaceri Româno-Rus de la Moscova iar data de 31 mai Forumului de Afaceri Româno-Rus de la Sankt Petersburg. În plus, în perioada 1 – 3 iunie, firmele timișene au ocazia de a participa (opțional) la cel mai mare forum economic organizat în Federația Rusă – St. Petersburg International Economic   Forum (SPIEF), un eveniment unic în lumea de business, derulat sub auspiciile Președintelui Federației Ruse prezent la fiecare ediție a evenimentului. (https://www.forumspb.com/).

Forumurile de afaceri oferă firmelor participante un cadru favorabil pentru a-și prezenta oferta de produse sau servicii pe piața rusă, pentru a  identifica noi oportunități de afaceri și a purta discuții B2B cu firme rusești interesate să facă afaceri cu parteneri din România.

Până în prezent, 14 oameni de afaceri timișeni și-au anunțat participarea la această misiune economică, în special în urma întâlnirii cu E.S. Valery Kuzmin, Ambasadorul Federaţiei Ruse în România, care a efectuat o vizită de lucru la CCIAT, în 29 martie a.c.

Costul misiunii economice este de 1850 Euro pentru firmele membre CCIAT și de 2220 Euro pentru celelate firme și include: transport cu avionul București – Moscova și retur, transport cu trenul Moscova-Sankt Petersburg, transferuri interne, cazare 5 nopți în Moscova și Sankt Petersburg, prânzuri în cadrul forum-urilor.

La aceste costuri se mai adăugă: transportl cu avion: Timișoara – București – Timișoara; însoțitor vorbitor de limbă rusă pe toată durata forumului; traducător la întâlnirile B2B; taxa de viză.

Termen limită de înscriere: 10 aprilie 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here