Mită la Poliția de Frontieră Timiș! Un cetățean albanez a căzut în plasa polițiștilor de frontieră

mita frontiera

Mită la Poliția de Frontieră Timiș! Un cetățean albanez a căzut în plasa polițiștilor de frontieră.

Un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră – Sectorul Poliţiei de Frontieră Moraviţa a formulat ieri un denunţ la Direcţia Generală Anticorupţie prin care sesiza faptul că, în aceeaşi zi, pe sensul de intrare în ţară, s-au prezentat pentru a intra în România patru cetăţeni albanezi. In urma controlului documentelor de călătorie, poliţistul a constatat că trei dintre aceştia nu întruneau condiţiile de intrare în ţară.

Pentru a se permite intrarea celor trei cetăţeni albanezi în România, unul dintre aceştia, a oferit agentului, iniţial, suma de 200 euro şi, ulterior, 250 euro.

În baza denunţului, ofiţerii D.G.A. au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, fiind înregistrat dosar penal şi, împreună cu procurorul desemnat, s-au deplasat la P.T.F. Moraviţa unde au constatat în flagrant săvârşirea infracţiunii de dare de mită, respectiv remiterea sumei de 100 euro de către albanez  poliţistului de frontieră.

Cetăţeanul albanez s-a ales cu dosar penal, fiind reţinut pe o perioada de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de dare de mită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here