Miting “AeroShow BlueEagles” la Aerodoromul Cioca din Timișoara

Miting aviatic astăzi la Aerodromul Cioca. De la ora 10, la Aerodromul Cioca (Calea Torontalului, km. 3) va avea loc mitingul aviatic “AeroShow BlueEagles”. Acest eveniment marcheză împlinirea a 80 de ani de activitate neîntreruptă a aerodromului.

Astfel, vizitatorii vor putea admira cele peste 50 de aeronave participante. Printre acestea se numară: elicoptere militare, girocoptere, avioane ultraușoare, avioane utilitare, motoparapante, mododeltaplane, planoare și multe altele. În timpul mitigului aviatic nu vor lipsi evoluțiile în aer ale aeronavelor, în formație și solo, zboruri de prezentare, lansări de parașutiști și vânătoare de baloane.

Accesul publicului la eveniment se va face începând cu ora 10. Intrarea este liberă. Transportul va fi asigurat de o cursă specială R.A.T.T, în intervalul 9-16, cu plecare de la stația Punctele Cardinale (din 30 în 30 de minute), urmând să aibă următoarele staţii: Oituz, Consiliul Europei, Miresei, Liege, Torontal, Alexandrescu şi incinta Aeroportului Cioca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here