Mobilizare de forță a polițiștilor pentru o cauză nobilă! Au donat sânge, iar cu bonurile primite vor ajuta copiii nevoiași

“Protejăm oameni, ajutăm oameni!” este numele campaniei derulate de polițiștii timișeni! Oamenii legii au donat sânge pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie.

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș a inițiat Campania de donare de sânge “Protejăm oameni, ajutăm oameni!” cu scopul de a conștientiza nevoia reală de sânge pentru toți cei aflați într-un impas al vieții.

Având în vedere nevoia de sânge pe care o au multe persoane pentru a rămâne în viață,  polițiști timișeni s-au mobilizat și au donat sânge.

O echipă de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sangvină Timișoara s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, unde peste 40 de polițiști au hotărât să se implice și să salveze vieți.

”În urma Campaniei organizate, polițiștii au primit bonuri de masă, pe care urmează să le folosim pentru a cumpăra bunuri ce sunt necesare copiilor nevoiași. Campania a fost organizată cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și al Personalului Contractual. Orice gest poate dărui un zâmbet sau chiar o șansă la viață!”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here