Vineri seară, la ISU Timiş s-a dat alerta după ce un apel la 112 anunţa o situaţie de urgenţă şi anume salvarea unei persoane, rătăcite în apropiere de Periam Port.

De urgența au fost alertate toate subunitățile de intervenție ale ISU Timiș, iar la fața locului s-a intervenit în această misiune complexă cu patru autospeciale de serviciu, trei autospeciale de primă intervenție si comandă, un autocamion pentru intervenția în zone greu accesibile, două șenilate și un ATV, două baloane de iluminat și două generatoare de curent electric și camere cu termoviziune, precum si un echipaj SMURD.

La misiune au participat forțe din cadrul poliției române, jandarmeriei și poliției de frontieră, care au utilizat mijloace cu termoviziune. În sprijin au acționat pompierii voluntari ai comunei Periam.

La fața locului au fost organizate două puncte de căutare, de la Periam Port spre Igriș și de la Igris spre Periam Port, pe o distanță de aproximativ 20 km, în Lunca Mureșului, pe un teren împădurit.

Persoana în vârstă de aproximativ 37 de ani a fost găsită de pompieri după aproximativ 2 ore de căutări, într-un șanț. Aceasta a fost predată ambulanței și transportată la spital.

Articolul precedentRETIM: Programul de lucru pentru perioada sărbătorilor – Zona 0 & Zona 1
Articolul următorPeste 1000 de participanţi la o nouă ediţie a concursului Arta Reciclării

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.