Firma MODVIN organizează mâine, 11 iulie, începând cu ora 10.00, la Hotel Ibis din Timișoara, evenimentului intitulat “New Technologies for Quality Green Energy”, în cadrul căruia va prezenta, în premieră pentru România, compania și soluțiile tehnice ale SAJ, lider mondial în producția de invertoare de la 1 KW monofazat până la 125 KW trifazat.

Modvin face astfel încă un pas în dezvoltarea sa, asociindu-se cu SAJ, o companie activă la nivel mondial, plasată între primele cele mai importante întreprinderi din China. În calitate de importator oficial și exclusiv al brandului în România, Modvin va deschide, tot în Timișoara, un centru de service SAJ.

Înființată în 2008 în Timișoara, firma Modvin a început să importe materiale și echipamente în baza unei colaborării cu firma Genertec Italia.

SAJ este primul, dar nu și singurul brand pe care firma Modvin îl va comercializa în România. În următoarele săptămâni urmează să fie semnate noi contracte prin care Modvin va deveni importator oficial al brandurilor Foxess (producător de invertoare) și Sun-Pro (producător de panouri fotovoltaice).

În prezent, Modvin importă deja branduri mondiale precum Deye și Huawei (invertoare), TW Solar, Risen și JA Solar. De asemenea, firma are în portofoliu numeroase lucrări realizate pentru beneficiari de mare anvergură, precum Nokia sau Continental. Potrivit directorului general Vincenzo Moderno, Modvin are deja peste 10 MW instalați în ultimele 8 luni de zile.

Articolul precedentPremiul John Scott pentru cea mai bună lucrare de licență în domeniul ingineriei structurale de la Facultatea de Construcții a UPT
Articolul următorBătăuși, reținuți după ce au sărit să lovească polițiști locali

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.