Moș Crăciun a venit… cu elicopterul  

 

actiune caritabila

Moș Crăciun a venit…. cu elicopterul pentru peste 20 de copii din cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgență din Timișoara. Copiii au fost în vizită la Escadrila de elicoptere Timișoara din cadrul Aeroportului Militar Timișoara.

Aceștia au vizitat aeroportul, au aflat cum funcționează un elicopter, ba chiar s-au urcat într-un elicopter militar, trăind o aventură frumoasă. Apoi, Moș Crăciun a venit cu elicopterul și le-a adus tuturor copiilor cadouri personalizate, respectiv dulciuri, articole cosmetice, îmbrăcăminte, jucării.

Şi ceilalți copii din centrele aflate în structura DGASPC  Timiș au  avut parte de numeroase surprize, ei fiind vizitați de ONG-uri, reprezentanți ai unor instituții și companii, persoane fizice sau private, care le-au oferit daruri cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. De asemenea, copiii din mai multe centre au pornit cu colinda, în comunitate, respectând astfel tradițiile acestor zile de sărbătoare.

În fiecare centru, copiii au pregătit serbări cu specific de iarnă cu care îl vor întâmpina atât pe Moș Crăciun, cât și pe oamenii darnici care trec pragul centrelor în aceste zile, pentru a le aduce daruri.

Seara de Crăciun și cea a Anului Nou îi va găsi pe toți beneficiarii instituțiilor rezidențiale din cadrul DGASPC Timiș (copii și adulți deopotrivă) cu mesele îmbelșugate, cu bucate tradiționale și cu voie bună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here