Moș Crăciun așteaptă și în acest an scrisorile copiilor timișoreni

 

mos craciun - scrisori-

Juniorii timișoreni sunt provocați și în acest an. Moș Crăciun îi îndeamnă să îi scrie fiecare câte o scrisoare despre ce își dorește de Crăciun.

Atenție, însă! Moşul primeşte scrisori de la copiii cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani. Aceștia trebuie să fi fost ascultători tot anul pentru a beneficia de cadoul mult dorit. Cei care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici.

Scrisorile vor fi depuse până pe 16 decembrie în cutia pe care a lăsat-o la Târgul de Crăciun, lângă brad. Scrisorile trebuie să conţină numele, vârsta și numărul de telefon al celui care o semnează.

cutie scrisori MOS CRACIUN

Pe adresa Târgului de Crăciun, organizat de Primăria Timişoara, în Piaţa Victoriei a sosit următoarea scrisoare:

Dragii  Moşului,

Am lăsat la Târgul de Crăciun, lângă brad, vizavi de Atelierul Moșului, o cutie mare unde aştept să primesc scrisori de la copiii cuminţi. În seara de 19 decembrie, la ora 17.30, atunci când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timișoara, voi dărui cadouri copiilor care mi-au scris cele mai frumoase  şi interesante scrisori.

ATENŢIE! Îmi vor putea scrie doar copiii care au între 3 si  10 ani împliniți  şi au fost tot anul cuminţi şi ascultători. Cei  care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi  şi bunici.

Cu dragoste, Moş Crăciun.

Moșul va sosi în oraș pe 19 decembrie, de la ora 17.30. Atunci va avea loc în Piaţa Victoriei spectacolul “Poveste magică de Crăciun” – un eveniment de cântece şi dansuri cu Piti Show Radio Timişoara, Compania Junior Phantasia şi Trupa de teatru a Şcolii generale nr. 7 Sfânta Maria. Tot atunci se vor împărţi cadouri copiilor şi vor fi premiate cele mai frumoase scrisori trimise Moşului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here