Municipalitatea s-a răzgândit! Momentan nu mai cumpără clădirea fostului bordel Sari Neni

Spread the love

Clădirea de pe strada Romulus nr. 32, în care se afla pe vremuri bordelul Sari Neni, nu va mai intra în posesia municipalității timișorene. Consilierii locali s-au întrunit ieri în ședința de plen.

După lungi dezbateri, aceștia au ajuns la concluzia că nu mai au nevoie de achiziționarea clădirii. Și asta pentru că proprietarii imobilului l-au împărțit în două camere, spatiul fiind considerabil mișorat, iar prețul de vânzare a rămas același. În plus, aleșii susțin că ar fi dorit să ofere spațiile din interiorul imobilului pentru activități de interes public din domenii ca sănătate, învățământ sau cultură. Consilierii au decis în final achiziționarea unei părți din imobil, cu titlul de investiție.

Reamintim, localul aflat pe strada Romulus nr. 32, scos la vânzare de proprietari, trebuia să ajungă în posesia Primăriei Timișoara. În sedința de plen din luna mai, aleșii au decis să-și exercite dreptul de preempțiune și să-l cumpere. Prețul cerut de proprietari este de 120.000 de euro.

Imobilul aflat pe lista Monumentelor Istorice are patru săli de mese, o sală de protocol, bar, hol de intrare, grup sanitar, duș, magazii, grădină de vară, terasă, trei săli de mese la subsol, etc. Clădirea are nevoie de lucrari de reparații la acoperiș, la fațadă, la instalația electrică și la cea de climatizare, dar și la nivelul tâmplăriei.

(Foto: www.opiniatimisoarei.ro)

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here