Nemascaţii, în continuare amendaţi, la fel şi cei care umblă noaptea fără acte

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În data de 7 octombrie, la activităţi au participat 296 de forţe de ordine, fiind verificate 86 de societăți comerciale, precum şi 123 de mijloace de transport persoane, dintre care 36 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 44.000 de lei.

Dintre acestea, 133 de sancțiuni în valoare de 36.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii, 6 sancțiuni în valoare de 4.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind libera circulație și o sancțiune în valoare de 1.000 de lei a fost aplicată pentru nerespectarea interdicțiilor privind măsura carantinării.

Având în vedere incidenta cazurilor Covid-19 raportat la 1.000 de locuitori, politistii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite sa fie respectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here