Nicio zi fără beițivi la volan și șoferi fără permis

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș doi bărbați bănuiți de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 18 aprilie, în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Făget au depistat, pe strada Gheorghe Doja, din orașul Făget, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

În data de 19 aprilie, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Lugoj au depistat, pe strada Caransebeșului, din municipiul Lugoj, uni bărbat, în vârstă de 40 de ani, care ar fi condus fără a poseda permis de conducere. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here