Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat patru cetăţeni străini care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 6.11.2021, în jurul orei 15:00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – judeţul Timiş au observat, cu ajutorul echipamentelor de detecție termică, un grup de persoane care a trecut ilegal frontiera, din Serbia, pe direcția localității de frontieră Beba Veche, județul Timiș.

Imediat, poliţiştii de frontieră au declanșat o acțiune pe linia combaterii migrației ilegale, în urma căreia au fost depistate, ascunse într-un canal colector aflat la aproximativ 500 metri de linia de frontieră, trei persoane de sex masculin. Continuându-se cercetarea terenului, pe aceeași direcție a mai fost depistat un bărbat care făcea parte din același grup.

Cele patru persoane au fost conduse sediul instituției pentru cercetări, ocazie cu care s-a stabilit că sunt doi cetăţeni sirieni, un francez și un austriac, cu vârste cuprinse între 16 ani și 47 ani.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere fraduduloasă a frontierei de stat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

Articolul precedentLoteria vaccinării continuă. Vezi ce numere și serii intră în joc
Articolul următorSărbătoare importantă în calendarul ortodox. Tradiții și obiceiuri de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.