Niciodata școala nu a mai început în condiții atât de grele. Niciodata nu ne-am temut atât de tare pentru sănătatea copiilor noștri.(P)

Este târziu acum să ne întrebăm ce a făcut guvernul pentru ca școlile să se deschidă în siguranță, pentru că toți știm ce au făcut.

Sau, mai degraba , stim ce nu au facut.

Guvernul , peocupat de retrocedari si despagubiri, de achizitii sanitare dubioase, toate marca PDL si nicidecum de deschiderea in siguranta a scolilor, a trecut in final toate responsabilitatile in sarcina administratiilor locale.

Unele administratii s-au organizat si au deschis scolile in siguranta, insa nu toate.

Nu toate adminstratiile locale s-au putut organiza bine in efectuarea achizitiilor publice necesare, nu toate administratiile au avut parte de un management bun in domeniu. Si nici nu mai vorbim de acele scoli care inca nu au grupuri sanitare cu apa curenta, nu au incalzire s.a.m.d.

Acuzele nu vor rezolva nimic pentru că, în condițiile în care am fost abandonați de către guvern, elevi, părinți, si profesori nu ne avem decât unul pe altul, doar atat.

Și va trebui ca împreună să trecem prin această criză.  Sa gasim impreuna solutiile corecte si sigure, sa le finantam si sa la implementam imediat. Vino si tu impreuna cu noi, umar la umar, pentru sigutanta si sanatatea copiilor nostri. Esti la un vot distanta de aceasta, pentru ca votul tau conteaza!

Comandat de ALDE Timiș

Realizat de SC SCM MEDIA ONLINE SRL

Cod Mandatar Financiar 21200063

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here