Nicolae Robu instigă la încălcarea legii!

Plenul Consiliului Local Timișoara a respins, astăzi, un proiect al administrației Robu prin care se dorește construirea unei parcări în zona Oituz, pe un teren al Universității de Vest.

Este vorba despre celebra parcare despre care ni se tot povestește încă din 2012 că ar fi trebuit construită. S-a ajuns, într-un final, la o schemă cu schimburi de terenuri și clădiri(neevaluate) între UVT și Liceul CFR, însă fără nici un acord din partea Inspectoratului Școlar Timiș, al Universității de Vest sau al Ministerului Educației. Mai mult, documentele au ajuns pe masa consilierilor municipali, fără vreun aviz de legalitate. Ca și consilier municipal nu pot să girez o ilegalitate, pentru că fiecare răspunde de propriile decizii. Dar a devenit deja o obișnuință în mandatele lui Nicolae Robu să găsească vinovați alți vinovați pentru propriile eșecuri”, spune liderul Grupului consilierilor municipali PSD, Dan Idolu

Grupul consilierilor municipali PSD îi asigură pe timișoreni că votează orice proiect care este în interesul orașului, cu condiția ca acesta să îndeplinească toate criteriile cerute de lege, deoarece răspunderea în fața legii este individuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here