Nicolae Robu: “Noi liberalii, consideraţi mai aristocraţi, suntem atât de pârliţi…”

Nicolae-Robu

Partidul Național Liberal este un partid sărac. Afirmația îi aparține chiar copreședintelui filialei, Nicolae Robu. Principala sursă de bani este reprezentată de cotizațiile membrilor, care sunt între 3 lei și 200 de lei pe lună. „Sunt probleme, noi suntem un partid foarte sărac. Asta este, avem două sedii modeste, personal extrem de puţin. Înainte de fuziune, la PNL Timiş era o singură persoană angajată”, susține Nicolae Robu.

În plus, acesta a făcut și o remarcă la social-democrași, care plătesc 1.400 de lei chirie pe lună pentru sediul de pe Splaiul Vladimirescu. „PSD îşi permite să aibă zeci de oameni angajaţi, să aibă un sediu foarte mare, nu-i critic. Constat. Nu ştiu cum de ei, social-democraţi, sunt aşa de bogaţi, şi noi liberali, consideraţi mai aristocraţi aşa, suntem atât de pârliţi. Cu chiu cu vai, făcând presiune să strângem cotizaţiile cât de cât la zi, ne plătim obligaţiile curente”, a spus copreședintele PNL Timiș.

Cotizația lunară pentru un simplu membru de partid este de 3 lei/ lună. Membri forurilor de conducere plătesc câte 100 de lei / lună, iar copreședinții Dan Popa și Nicolae Robu, dar și secretarii Dănuț Groza și Marian Constantin Vasile, câte 200 de lei / lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here