Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliţia Pieţelor au continuat week-endul trecut acțiunile în piața volantă din zona Stadionului Dan Păltinișanu. Totul, în scopul depistării persoanelor care comercializează produse agroalimentare care nu sunt obținute în fermele proprii sau sunt cumpărate în scopul revânzării din Piața de Gros sau alte depozite.

În cadrul acțiunii a fost depistată o persoană care comercializa porumb provenit din Ungaria, în baza atestului de producător și a carnetului de comercializare a produselor din sectorul agricol, eliberat de Primăria Comunei Brestovăț, jud. Timiș.”Persoana depistată a fost sancționată contravențional conform art. 16, lit. h) din Legea 145/2014, pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieţei produselor din sectorul agricol și a fost îndepărtată din piață. Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au înmânat 100 de notificări, pe bază de tabel și semnătură de primire, cu privire la rezervarea ilegală a locurilor de parcare și abandonul de deșeuri pe amplasament”, au transmis reprezentantii Poliției Locale Timișoara.

În plus, s-au făcut demersuri pentru îmbunătățirea gestiunii deșeurilor rezultate din activitarea pieței volante, solicitându-se societății de salubrizare Retim suplimentarea numărului de containere, golirea lor la finalul fiecărei zile de funcționare a pieței și igienizarea platformei pe care se află piața. Totodată, s-a solicitat SC Piețe SA să monitorizeze activitatea societății contractate pentru toaletele ecologice care deserves piața pentru îmbunătățirea stării de curățenie a acestora.

 

Articolul precedentBiroul Unic al CCIAT își începe activitatea mâine
Articolul următorUniversitatea Politehnica Timișoara – membru fondator al primei alianțe a universităților tehnice din România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.